Višedecenijska saradnja sa najpoznatijim italijanskim kućama visoke mode doprinela je stvaranju ideje o Allegri. Inspirisani u prvi mah modnim trendovima Milana naši modni kreatori stvaraju nove kolekcije koje ne odudaraju od prepoznatljivog italijanskog stila. Tako se pred našim očima najlepši dezeni i materijali pretvaraju u skladnu odeću koja zaista laska ženskoj figuri.

Prateći nove trendove i italijanske uzore stvorena je modna kuća ALLEGRA koja nudi najkvalitetniju žensku odeću. Upečatljivi, savremeni i originalni modeli, kakve niste imali priliku da vidite, nesumnjivo su potpis modne kuće Allegra. Urbani i sofisticirani stil, spoj elegancije i ležerne udobnosti, kombinacija je u kojima su se prepoznale mnoge naše pripadnice lepšeg pola. Prepoznale su Allegru.

Ponosni smo na kapacitete naših proizvodnih pogona. Naša produkcija je spremna da odgovori na sve zahteve tržišta. Budite sigurni – nove Allegra kolekcije stizaće pred Vaše kupce za najkraće moguće vreme.

Komercijalni i marketinški tim Allegre je spreman da omogući, razvije i unapredi poslovnu saradnju sa svojim kupcima i partnerima. Menadžmentu prodajnih objekata se nudi mogućnost sklapanja više oblika saradnje pod prihvatljivim komercijalnim uslovima, uz dobru marketinšku podršku kao i niz drugih benefita.

U stalnom smo procesu stvaranja novih mreža prodajnih objekata širom regiona. Pored lanca postojećih prodajnih objekata u zemlji, uspostavljamo veze i sa partnerima u inostranstvu.

Allegra modeli se nose u sve većem broju evropskih gradova. Otvoreni smo za sve predloge, i spremni za upoznavanje svojih novih poslovnih partnera. Priključite nam se, stavite svoj prodajnih objekat na modnu mapu Evrope!

Vrhunski proizvod izrađen po visokim kriterijumima proizvodnog i kreativnog rada, želimo da učinimo dostupnim i Vama. Besprekorna izrada, kvalitetan kadar i savremena tehnologija, omogućuju Allegri da ide u korak sa svim trendovima svetske modne scene.

Zahvaljujući višegodišnjoj saradnji naše kuće sa zanatlijskim radionicama i fabrikama koje snabdevaju najpoznatije italijanske kreatore, u mogućnosti smo da koristimo najkvalitetnije materijale modernih dezena, boja i šara.

Ne vidimo sebe kao dosadnu konfekciju i odbijamo da budemo još jedan skupi sezonski hir. Zato se trudimo da Allegru u što većoj meri učinimo dostupnom našim kupcima. Allegra jedina donosi prefinjen italijanski stil i dizajn u vaš prostor.

Uverite se sami...